Coccinelle Gucci Kids & Baby Collectie

woensdag 19 januari, 2011 | 5 Reacties

Na lang wachten is onze eerste collectie van Gucci eindelijk binnen! Opvallend aan de collectie zijn de Gucci beren op de baby kleding. Voor de kids in het meisjes assortiment zijn er veel roze, witte en rode tinten. Op dit moment zijn er voor de meisjes geplooide mouwen, strikjes, haarbanden en ruches in de mode.

Voor de jongens zijn zwart, grijs en navy de stoere tinten van deze Gucci voorjaars collectie. De jongens collectie van Gucci heeft dan ook een aantal t-shirts met bijpassende petten, riemen en sneakers.

Er zijn 5 Reacties op dit artikel:

 1. Naasma

  22 januari, 2011

  Beste mensen,

  Vind het erg jammer dat de gucci collectie voorlopig weer niet op de site te zien is. En je alleen in de winkel ervoor terecht kan. Woon zelf in amsterdam, dus dat is niet om de hoek! Hoop dat het snel weer op de site staat!!

  Groetjes!!

 2. Coccinelle

  24 januari, 2011

  Hi Naasma,

  Helaas is het niet toegestaan als Gucci dealer om dit merk via internet aan te bieden. Als grootste aanbieder van Gucci kinderkleding in Nederland respecteren wij dit besluit. Wij zijn echter druk in overleg om hier op korte termijn toch een oplossing voor te vinden.

  Groet,
  Coccinelle

 3. Naasma

  24 januari, 2011

  Hoi,

  dat begrijp ik!.. Wat jammer zeg!!!
  Nou dan probeer ik maar naar de winkel te gaan!

  Bedankt!

  Groetjes
  naasma

 4. soufyane

  9 mei, 2012

  Ja he echt jammer dat ik geen gucci kleren online kan kijken,

  als het kon had ik wel veel kleren online besteld en als ik kom naar de winkel is er niet maat 12!!!

  Bedankt, aljseblieft antwoord

  Groetjes van jullie beste kalnt:Soufyane

 5. Coccinelle

  27 juni, 2012

  Beste Soufyane,

  Bedankt voor je reactie! Helaas mogen wij geen Gucci online verkopen omdat het recht van de foto’s in de handen ligt bij Gucci zelf. Wij vinden dit zelf ook erg vervelend maar kunnen hier helaas niets aan doen. Wij hopen in de toekomst dit recht wel te krijgen zodat we ook de Gucci kleren & schoenen online kunnen verkopen. Maar gelukkig is Gucci wel in onze winkels verkrijgbaar. Je zou altijd even contact met onze klantenservice kunnen opnemen om te kijken of de maat die je zoekt er nog is voordat je naar een van onze winkels gaat. Dit scheelt een hoop tijd en onverwachte teleurstelling. Wij hopen je hier mee geholpen te helpen en wensen je voor de toekomst nog veel shop plezier toe!

  Groetjes, Het Coccinelle Team

Reageren: